П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Солодкі і швидкі – чоловіки виграли марафон у костюмах морозива

Важливо

Двоє друзів-британців Алан Фейл та Скот Велш встановили світовий рекорд із марафонського бігу на швидкість у костюмах десертів серед чоловіків. Одягнувшись у костюми морозива, вони подолали дистанцію за 3 години 48 хвилин і 12 секунд. Забіг відбувся на острові Джерсі.

Про це повідомляє офіційна сторінка Книги рекордів Гіннеса.

Алан – учитель фізкультури, а Скот – фітнес-тренер. Обоє познайомилися на грі у футбол. Вони грали у різних командах один проти іншого. А потім Алан пошкодив передню хрестоподібну зв’язку і Скот займався його реабілітацією.

Для Алана швидко одужати було важливо, адже минулого року він брав участь в акції “2022 км за рік” – таким чином збирав гроші для дітей із Джерсі, які лікуються не на острові Джерсі.

Чоловіки швидко потоваришували і з’ясували, що обоє вони люблять морозиво. Алан потай від друга подав заявку на участь у марафоні, аби віддячити Cкоту за реабілітацію. Тепер Алан каже, що уважно стежить за сайтом Книги рекордів і готовий встановити новий рекорд разом з другом.

Як повідомляло BitukMedia, aтлет із американського Лос-Анджелеса Зайон Кларк, який народився без двох ніг, встановив два світові рекорди Гіннеса. Один – зі стрибків на тумбу і другий – із “діамантового” віджимання від підлоги.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі