Неділя, 12 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Звільнив із прив’язі – аквалангіст врятував акулу біля пляжу (ВІДЕО)

Важливо

Інструктор із пірнання із аквалангом Тазз Фельде врятував акулу-няньку на одному із пляжів американського штату Флорида. Риба, ймовірно, втекла від якогось із рибалок із гаком у роті і зачепилася волосінню за штучний кораловий риф біля острова Окалуса.

Про це повідомляє UPI.

Тазз каже, про акулу із гаком у роті почула його дружина, яка продає спорядження для підводного плавання. Тож чоловік разом з колегою на ім’я Ден вирушили на те місце. Вони дійсно побачили там акулу довжиною близько 2 м.

У роті у рибини був величезний гак. До нього була приєднана металева струна, від якої до рифу тягнулася волосінь. Волосінь трималася за риф і акула була ніби прив’язана. Ймовірно, акула зірвалася у когось із рибалок і зачепилася волосінню за рифи.

Ден зняв відео, як Тазз обрізав металеву струну. У пащі акул-няньок є ряди гострих дрібних зубів, але вони не агресивні, кусаються зазвичай для самозахисту.

Нажаль, чоловіки не встигли витягнути гак із рота акули до того, як вона попливла геть. Тазз сподівається, що гак з часом пожавіє і випаде з рота акули.

Як повідомляло BitukMedia, oфіс шерифа округу Пінелла в американському штаті Флорида просить припинити людей телефонувати 911, коли вони бачать ламантинів біля узбережжя. Із тваринами все гаразд, у них шлюбний період, пояснюють копи.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі