Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка заплатить $5 тис. тому, хто знайде їй нареченого

Важливо

35-річна Єва Тілі-Колсон із американського Лос-Анджелеса обіцяє заплатити $5 тис. тому, хто знайде їй чоловіка. Умовою є те, що вона має одружитися на запропонованому кандидаті.

Про жінку розповідає New York Post.

Єва працює адвокатессою в корпоративних суперечках. Вона розповідає, що пропозицію заплатити за нареченого вона висловила своїм друзям, а потім подумала – чому б не зробити таку заяву на увесь TikTok.

“Якщо ви мене познайомите із моїм чоловіком, і я вийду за нього заміж, я дам вам $5 тис.”, – сказала жінка своїм 100 тис. підписників.

Зараз її відео подивилися близько 600 тис. разів. Уже надійшло 25 пропозицій щодо кандидатів.

Більшість із тих, хто намагається засвати Єву, це жінки, ласі до всяких розіграшів та “халяві” в мережі. Поки що вона не ходила на жодне побачення, зізнається адвокатесса.

Єва розповідає, що вона самотня уже п’ять років. Каже, “корона” сильно змінила культуру побачень. Якщо чоловіки свайпають у додатках для знайомств – основному засобі, де Єва звикла заводити стосунки, – вони не налаштовані на побачення серйозно.

Як повідомляло BitukMedia, за своє життя 63-річний Абу Абдулла з Саудівської Аравії взяв шлюб та розлучився з 53 жінками. За це чоловік дістав сумнівний титул “багатоженець століття”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі