Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Взяли тепленьким – поліцейський-хабарник проковтнув пачку купюр

Важливо

Пачку купюр загальним номіналом 500 тис. пессо ($121,5) проковтнув поліціянт у передмісті Боготи, столиці Колумбії. Гроші відібрав у місцевого бізнесмена. Потім побачив співробітників антикорупційного підрозділу – і зважився на небезпечний крок. Тепер він у лікарні.

Про це повідомляє The Guardian.

Нечистий на руку офіцер поліції сфабрикував звинувачення на бізнесмена із передмістя Боготи – місті Соача – і почав вимагати хараб. Погрожував посадити за ґрати.

Підприємець не розгубився і поскаржився до служб, які борються із викраденнями та здирництвом.

Антикорупціонери та бізнесмен розіграли виставу – поліцейський дійсно отримав пачку купюр у півмільйона у місцевій валюті. Коли ж зрозумів, що на нього вийшли і зараз пов’яжуть, спробував проковтнути гроші.

Пачка була невеликою – лише дев’ять купюр. Однак пессо у прямому сенсі стали поперек горла і заблокували дихальні шляхи. Місцеві журналісти опублікували відео, на якому посірілий від браку кисню офіцер-харабник заявив їм, що він не винуватий.

“Я нічого не отримав, нічого. Поняття не маю, про що вони говорять”, – заявив пацієнт, важко дихаючи.

Однак лікарі уже витягли папірці із його горла. Після лікування хабарник вирушить за ґрати.

Нажаль, така практика серед колумбійських поліцейських офіцерів є поширеною, розповідають місцеві бізнесмени.

Як повідомляло BitukMedia, aмериканець Колін Девіс Маккарті розкидав на пожвавленій трасі у штати Орегон $200 тис. На допиті у поліції сказав, що просто захотів поділитися благословенням із іншими людьми.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі