Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Україна обіймає тебе” – затишні пледи нагадують про Батьківщину

Важливо

Українська агенція соціальних проєктів Platfor.ma та виробники пледів та шарфів Woolkrafts створили нову колекцію. Це благодійна серія пледів, де зображені регіони України. Гроші від них обіцяють передати на протезування військовим.

Про це повідомляє Район.Культура.

“Якби можна було обійняти всю Україну, ми б це зробили, бо ду-у-уже любимо. Наша нова колаборація з Platfor.ma про те, як Україна обіймає тебе”, – кажуть творці серії пледів.

Загалом вони створили 14 хутряних виробів. На кожному із них стилізовано показаний ландшафт регіонів України. Наприклад, на пледі “Запоріжжя” зображена дамба, на пледі “Донбас” – терикони, а на пледі “Волинь” – Луцький замок.

“Гори та рівнини, моря й річки, гучні міста і затишні села, індустріальні райони та дикі заповідники — з цього різноманіття і складається Україна. Шукай регіони, де народився, куди хочеш повернутись, ті, куди ще не встиг потрапити, а також ті, які любиш всім серцем”, – кажуть творці серії.

Кошти від продажу пледів обіцяють перерахувати до Національного центру Unbroken Ukraine, який займається протезуванням та реабілітацією постраждалих від війни дорослих і дітей.

Як повідомляло BitukMedia, польський бренд Medicine створив колекцію одягу за мотивами картин Марії Примаченко. Раніше дизайнери зверталися до творчості польських художників.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі