Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Діти проблукали 40 днів у амазонських джунглях – і вижили

Важливо

Чотирьох дітей – серед них немовля – знайшли рятувальники в амазонських джунглях Колумбії. Діти спромоглися вижити в природі після того, як 1 травня над джунглями розбився їхній літак. Дорослі на борту загинули.

Про це повідомляє CNN.

 Під час аварії загинули пілот Ернандо Мурсія Моралес, лідер аборигенів  Ярупарі Герман Мендоза Ернандес та мати дітей Магдалена Мукутуй Валенсія.

До пошуку дітей залучили понад сотню колумбійських спецназівців і понад 70 скаутів із числі аборигенів.

Однак вдалося знайти сліди від дитячих ніг, брудну пелюшку (найменша дитина – немовля) та пляшку. Хоча старший із дітей – 13-річний хлопчик – мав досвід поводження у лісі, родина вже почала втрачати надію.

“Радість для всієї країни! Четверо дітей, які загубилися 40 днів тому в колумбійських джунглях, знайдені живими”, – твітнув у п’ятницю президент Колумбії Густаво Петро. Він також розмістив фото пошукової команди разом із чотирма дітьми.

Як повідомляло BitukMedia, aмериканський 8-річний школяр Нанте Німі загубився у лісах на гірському хребті Порк’юпайн штату Мічиган. Хлопчику вдалося вижити протягом двох діб завдяки тому, що він їв сніг та ховався під колодою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі