Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Оновити заповіт: екоактивістка віддає свою шкіру на сумки Hermes

Важливо

73-річна Інгрід Ньюкірк, активістка американської зоозахисної організації PETA, виступила з гучною заявою – вона оновила написаний у 2003 році заповіт. Спадок від неї отримають найгірші кривдники планети і тварин. Після смерті Ньюкірк практично роздасть себе по частинах!

Про це розповідає пресслужба РЕТА.

Глава РЕТА (“Люди за етичне поводження з тваринами”) заповіла не лише свою шкіру, а й серце, ногу, ступні та навіть кишки! Серед її спадкоємців фігурує сам Ілон Маск.

Одну зі своїх ніг екоактивістка заповіла The North Face. За те, що бренд надто лицемірно демонструє покупцям, як бореться за екологію, але при цьому у своїх виробах використовує натуральні пух та пір’я.

Другу ногу Інгрід Ньюкірк пропонує поставити на вході біля іподрому – як нагадування шанувальникам розваг про серйозні, а іноді й смертельні травми коней на перегонах. Взагалі-то цю ногу вона пропонує розділити на кілька частин. Каже, зі ступні можна зробити підставку для парасольок.

Аби привернути більше уваги до проблеми вбивства тварин, Інгрід заповіла після смерті доставити її шкіру знаменитому французькому бренду сумок Hermès. Активістка звинуваючи компанію у розведенні та вбивстві тварин для виготовлення аксесуарів.

Кілька шматочків серця Ньюкірк планує поховати під трасами “Формули-1”: у Німеччині — під “Хоккенхаймрінгом” і у Великій Британії – під “Сільверстоуном”. Зоозахисниці здається, що в такий спосіб їй вдасться голосно нагадати всім про шкоду вихлопних газів автомобілів для екології.

Не обійдеться без “подарунка” й  Ілон Маск: згідно з заповітом, він отримає від Інгрід Ньюкірк з РЕТА шматочок її серця.  В організації не мають сумнівів в тому, що його компанія Neuralink, яка нещодавно отримала дозвіл на випробування нейрочипів на людях, “вбила багато мавп, свиней, щурів та овець для експериментів”, вживляючи їм у мозок чипи.

А от турецькому шеф-кухарю Нусрету Гекче екоактивістка планує подарувати, на оболонки для сосисок, свої перероблені для цього кишки. За заявою РЕТА, в його ресторанах по всьому світу подають дуже багато м’ясних страв. А треба було б перейти на бік вегетаріанців.

Інфографіка оновленого заповіту Інгрід Ньюкірк. Зображення – РЕТА

Першу версію заповіту Інгрід Ньюкірк написала ще 2003 року. Але зоозахисниця вирішила оновити його, оскільки за 20 років з’явилися більш актуальні проблеми, на які, на її думку, слід звернути особливу увагу.

Як розповідало раніше BitukMedia, коров’ячі відходи стануть екологічним паливом для трактора.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі