Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

220 км на велосипеді – британець “намалював” мапу України

Важливо

Британець Том Хашемі проїхав 220 км на велосипеді, щоб “намалювати” завдяки своєму трекінговому сліду мапу України. Для цього чоловік 8 год і 40 хв їздив Лондоном.

Про це Хашемі повідомив у Twitter.

Чоловік розповів, що спочатку хотів “намалювати” Тризуб. Навіть зв’язався із художником Ленні Моганом, аби той допоміг зробити ескіз. Але лондонські вулиці виявилися погано придатними для “малювання” прямих ліній. Тому Том вирішив змінити ідею.

Велосипедист розповідає, що спочатку “малював” контури України по пам’яті, а потім орієнтувався за зображенням реальної мапи – аби лінії виходили якомога більш схожими. Для цього він робив скріншот свого маршруту і накладав на мапу.

Чоловік також похвалився своїм велосипедом – він у нього жовто-блакитний.

На весні цього року Британець Том Хашемі здійснив велосипедну подорож з Лондона до Львова і назад – проїхав 2 тис. км. Усе заради допомоги Україні.

Як повідомляло BitukMedia, у Запоріжжі одружилися англійський волонтер Джеймс Капріні та місцева мешканка Наталія Ісакова. Британець зробив пропозицію Наталії на третій день знайомства, але до весілля прозустрічалися вони 10 місяців.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі