Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дуже живуча рептилія: крокодил вистрибнув з 20-го поверху (ВІДЕО)

Важливо

Власники магазина, що на першому поверсі хмарочоса у місті Шеньчжень на півдні Китаю, почули сильний звук падіння і вибігли назовні. Однак там на них чекав сюрприз — живий метровий алігатор. Виявилось, що тварина не хотіла бути з’їденою.

Про це розповідає Metro.

Екзотична рептилія  буквально впала з неба – з балкона квартири на 20 поверсі. Камера відеоспостереження зафіксувала момент падіння — алігатор вдарився о натягнутий над входом до крамниці навіс, що й врятувало йому життя, і відлетів вбік.

Поліція знайшла власника домашнього улюбленця. Такий собі містер Лю зізнався, що вже близько десяти років таємно вирощує у себе в квартирі алігатора, щоб потім… його з’їсти.

Як хижаку вдалося вибратися на балкон, бо вдома в цей момент нікого не було – поки невідомо. Випадково він впав з балкона? Або, може, відчайдушно здійснив стрибок свободи?

Як повідомляють місцеві ЗМІ, містер Лю приніс вибачення сусідам за переполох. Алігатора в чоловіка вилучили – поки на час розслідування інциденту, а потім знайдуть більше відповідне місце утримання.

Тим часом, керуюча компанія будівлі проводить рейди у пошуках інших потенційно небезпечних тварин, яких можуть без дозволу утримувати в квартирах.

Раніше у Таїланді розкрилася історія товстого домашнього кота: тварина випала з вікна шостого поверху, приземлилась на припаркований внизу автомобіль і … не постраждала. А от про автівку такого не скажеш. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі