Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“В іншій країні у мене депресія” – французький співак постачає ЗСУ спорядження

Важливо

Французький співак Поль Манандіз постачає ЗСУ шоломи та бронежилети. Чоловік переїхав до України у 2015-му та присвятив їй країні альбом “Україна – мій рай”. Після повномасштабного вторгнення почав волонтерити.

Про це розповідає Шо.Там.

Поль народився у родині француженки та італійця у бельгійському Брюсселі. Співати почав з дитинства – на одному із виступів на нього звернула увагу навіть королева Бельгії.

Поль відмовився від кар’єри юриста і поїхав підкорювати сцени Парижа. Там він познайомився зі співаком Василем Сліпаком (нині покійний, кавалер ордена “За мужність” І ст.).

У столиці Франції Поль познайомився із українкою Оленою, там вони прожили два роки. 2015-го пара переїхала до України, співак почав говорити та співати українською. Низку пісень Манандіз присвятив захисникам України. Особливо його вразила загибель Василя Сліпака.

“Я не хочу виступати в іншій країні, бо в мене депресія, коли я в іншій країні. Я реально люблю Україну, кожен сантиметр, кожну людину люблю”, – каже артист.

“Кожен герой України, який віддав своє життя за Україну, живе всередині мене. Я не знаю, як це пояснити. Я просто думаю про них постійно”, – зізнається Поль.

З 2023 року представляє економічні та гуманітарні інтереси України в Європі. Він виступає, закуповує військове спорядження та розповідає про війну.

Як повідомляло BitukMedia, до Покровська Донецької області прибув американський льотчик-ветеран та волонтер Марк Ліндквіст. Раніше він ночував у наметі при мінус 20 градусах, збираючи донати для ЗСУ. Тепер він хоче записати подкаст про історію України та зібрати для наших бійців $1 млн.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі