П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Варить 120 літрів каші на добу – жінка прихистила понад 70 собак і котів (ВІДЕО)

Важливо

Мешканка села Черкаські Тишки на Харківщині Інна Фьодорова прихистила вдома понад 70 собак і котів. Серед тварин – її власні, ті, яких залишили доглядати односельці, а також покинуті приблуди.

Про це повідомляє Суспільне.

До початку повномасштабного вторгнення жінка разом з чоловіком та мамою тримала 15 котів та 10 собак. Тепер родина разом збирає безпритульних тварин. Такою волонтерською роботою родина займалася і під російською окупацією. Тишки звільнили 10 травня минулого року.

взяти собаку з притулку

Купувати корм родина не має можливості, тож варить кашу із перемеленого зерна. Щодня – 120 літрів.

“Нам коли волонтери корм привозили, то ось нам потрібно було два мішки, які по 15 кілограмів, роздавати за один раз всім. Тобто 30 кілограмів. А коштують вони від 450 гривень до тисячі за один мішок. Купували навіть картоплю по вісім гривень, нам продавали у перші дні, бо нічим було їх годувати. Було дуже образливо за них, бо допомоги ніякої не було”, – бідкається жінка.

Гроші на корм із тих, хто залишив тварин і попросив приглянути, перераховує лише одна власниця – дуже хотіла забрати двох собак, але росіяни забрали її приватне авто і тварин довелося залишити.

Як повідомляло BitukMedia, київські рятівники тварин із Kyiv animal rescue group та волонтери вивезли із Бахмута 200 тварин – бродячих та тих, що покинули господарі. Багато чотирилапих перебували у критичному стані.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі