Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Велосипедисти проїхали понад 1 тис. км, щоб “намалювати” динозавра

Важливо

Група із шести французьких велосипедистів встановила світовий рекорд за тривалістю групового заїзду. Вони подолали 1025 км, щоб їх GPS-маршрут зобразив велоцераптора. Таким чином ентузіасти встановили рекорд Гіннеса.

Про це повідомляє UPI.

Чоловіки обрали образ велоцераптора, бо назва динозавра співзвучна слову велосипед. Крім того бачать у ньому й інший символізм.

“Динозаври є свідченням того, що сильні види можуть швидко вимирати. Ми найбільше докладаємося до нинішньої екологічної кризи, але є й найбільшими її жертвами. Майбутнє внаших руках”, – заявили активісти.

Флоран Арно, Максим Брюжер, Франк Делорм, Ніколя Меньє та Жан Руль почали та завершили свій заїзд у містечку Меяр. На встановлення рекорду у них пішло 6 днів. Їхній рекорд офіційно визнала Книга рекордів Гіннеса.

Як повідомляло BitukMedia, бельгієць Альберт ван Лімберген проїхав на велосипеді 1,4 тис. км заради круасанів. На поїздку від домівки у місті Льєж до пекарні Boulangerie Roy Le Capitole у французькій Ніці він витратив 12 днів. У рецепті круасанів, заради яких була мандрівка, використовують унікальну лаванду.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі