Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Лео обов’язково співатиме в Україні”: корейський співак знайшов своє щастя з українкою

Важливо

Лео, музикант з Південної Кореї, зробив вже не одну емоційну кавер-версію українських хітів. Чоловік активно підтримує українців, говорить про те, що відбувається в нашій країні, вивчає українську. Є в нього й особисті причини відчувати зв’язок з Україною. Її звати Христина.

Як сам розповідає у своїх соцмережах, почав стежити за ходом подій в Україні після того, як почув історію 9-річної дівчинки, яка трагічно загинула під час обстрілу російськими окупантами її рідного міста. 

Своє відеозвернення до українців Лео зачитав українською мовою, сидячи на тлі прапору України. “Я не міг повірити в це. Це був жорсткий військовий злочин. Я був настільки злий, але нічого не міг зробити для України. Тому я почав співати”.

“Я не знав, чи мій маленький голос з іншого куточка світу дійде до вас чи ні, але я співав. А потім трапилось диво, мої пісні дійшли до українців. Я отримував від вас багато приємних повідомлень з вдячністю. Саме тому я не можу перестати для вас співати. Поки війна не закінчиться, я буду з вами. Не хвилюйтесь, ви не самотні, весь світ на боці України. Не залишайте надії, борітеся до кінця. Врешті-решт, Україна переможе! Слава Україні!” – сказав українською Лео та заспівав гімн України.

Почути більше пісень українською у виконанні Лео можна на його Інстраграм-сторінці – legend_of_voice7005.  Він співає з душею і був би щасливий, аби його підтримку відчули якомога більше українців. В репертуарі Лео хіти “Червона калина”, “Думи”, “Як тебе знайти”, “Стефанія”, “Україна” та багато інших. 

Нещодавно Лео став до України ще ближчим і … ще щасливішим. Він одружився зі своєю коханою – українкою Христиною. Молоді люди познайомились через інтернет у травні 2022 року. “Хто б міг подумати що саме він, людина, яка підтримує мою країну, людина, яка знаходиться за тисячі кілометрів від мене, стане моїм чоловіком”, – повідомила дівчина своїм підписникам.

Цікаво, що любов до України Лео відчув ще до знайомства з майбутньою дружиною. Лео вже співав українською і про нього стало відомо у нас, коли Христина вперше зайшла на його сторінку в Інстаграм і почула спів молодого корейця. “Подивившись, мене настільки зворушив його голос та відвага. Я відразу написала йому подяку. Відповідь не змусила себе довго чекати, Лео відповів відразу,” – так розповідає Христина історію їхньої “міжнародної пари”.

Своє весілля молодята відгуляли спершу у Німеччині, а на початку квітня – у Сеулі.  “Після закінчення війни ми поїдемо разом в Україну і відсвяткуємо наше одруження з моїми близькими людьми, які не були на німецькому весіллі. Також Лео обов’язково буде співати в Україні. Ви зможете це побачити особисто”, – пообіцяла Христина.

Раніше BitukMedia розповідало історію жінки, яка помилилась номером і випадково знайшла собі чоловіка.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі