П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

А от і не священик! Танець попа у рясі підірвав соцмережі

Важливо

А от і не священик! За три дні вірусне відео з танцюючим батюшкою набрало понад 10 мільйонів переглядів і тисячі дуже різних коментарів. Танцюристом у рясі зацікавився навіть блаженніший Епіфаній. Але зіркою цього ролика виявився актор і байкер Ашот, який просто невміло запостив своє перше відео у TikTok.

Про це розповіла ТСН

На Великдень у Мережі з’явилося відео, на якому священнослужитель витанцьовує біля церкви. Храм швидко впізнали – він у селі Святопетрівське, що під Києвом. У цьому храмі вже понад 20 років править отець Михайло. І танцював не він. Але саме він розставив всі крапки над “і”. Три роки тому в його церкві знімали кіно. Тож “священик, який танцює” – актор Ашот Арушанов або просто байкер Ашот.

Ашот Арушанов. Фото – Радіо Свобода

Він ганяє на байку, який лагідно зве Валя (бо Валькірія), носить шолом із Шевченком та організовує мотофестивалі “Тарасова гора”. Неочікувана слава, каже, накрила, коли невміло запостив перше відео у TikTok. “Вечір, викладаю, а далі підкоригую, що це зйомки. Виклав, шукаю, де коригувати, а ніде”, – пригадує Ашот. Потім писав уже у коментарях, що він актор, а не панотець, але це нікого уже не цікавило. Ашот переконаний, що “нікого не осквернив, почуття вірян не зачепив”.

Після такої народної слави зустріч Ашота та отця Михайла стала логічним продовженням. Навіть сам блаженніший Епіфаній поцікавився в отця Михайла, що за батюшка, а той пожартував, мовляв, перейшов з МП у ПЦУ та й танцює з радості. Отець Михайло і собі каже, що теж готовий так затанцювати, коли нарешті російських окупантів  вдасться прогнати з української землі.

Актор Ашот Арушанов. Фото – акторська агенція ABA Studio

Щодо зйомок, то три роки тому церкву у Святопетрівському обрали за зовнішню схожість – нагадувала храм на Донеччині. То були зйомки фільму “Точка Нуль”, друга серія. Тамтешнього батюшку й грав актор Ашот Арушанов, а у перерві трішки повеселився.

Актор Ашот Арушанов. Фото – акторська агенція ABA Studio

Як розповідало раніше BitukMedia, хореографиня Софія Сафрюк із Чернівців створює вірусні танцювальні відео на підтримку чоловіка Василя, який воює на фронті. Каже, відчула, що це надихне її коханого.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі