Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У родині народилася перша дівчинка за 138 років – стать дитини визначили за допомогою печива

Важливо

Американка Керолін Кларк зі штату Мічиган стала першою за 138 років жінкою в родині свого чоловіка Ендрю, яка народила дівчинку. Стать дитини визначили ще восени завдяки гаданню на печиві.

Про це розповідає New York Post.

Новонароджена Одрі з’явилася в родині Кларків 17 березня, на День святого Патріка. До того у прямих предків Ендрю дівчата не народжувалися із 1885 року.

Попередня вагітність Керолін закінчилася викиднем у 2021-му, тому поява Одрі принесла ще більше радості її батькам. Ендрю каже, що це був “великий сюрприз”.

Пара почала зустрічатися 10 років тому. Керолін спочатку не повірила, що в роду Ендрю стільки часу не народжувалися доньки.

“У нього були дядьки та двоєрідні брати, які мали доньок, але в його роду по прямій лінії дівчатка не народжувалися”, – розповідає жінка.

PHOTO: The Clarks had a gender reveal party where they enjoyed cookies that featured a pink filling.
Печиво для визначення статі. Фото: NYT

У вересні минулого року пара зібрала родину на вечірку, щоб визначити стать дитини. Вони гадали – кусали печиво, і на диво для усіх начинка виявилася рожевою.

“Я був шокований. Мені здається, я витріщався у те печиво і такий “воно справді рожеве!”. Тож для нас це був справді сюрприз”, – пригадує Ендрю.

“Коли ми дізналися, що вагітні, нам, чесно кажучи, було байдуже, хто у нас буде – хлопчик чи дівчинка. Ми просто були вдячні за те, що ми вагітні, і просто молилися за здорову вагітність і здорову дитину”, – каже Керолін.

“Але те, що це дівчинка, стало вишенькою на торті”, – додає вона.

Одрі народилася здоровою, вагою майже 3 кг і на зріст майже півметра.

“Ми дуже раді, що вона нарешті тут і знову ж таки – що вона здорова і що все пройшло добре з пологами”, – каже Керолін.

Як повідомляло BitukMedia, 43-річна Вікторія Єнікеєва із міста Сарни на Рівненщині народила 7 лютого 18-у дитину. Найстарша у її родині – дівчинка, їй 24 роки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі