Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка встановила світовий рекорд найоб’ємнішої зачіски у стилі афро (ВІДЕО)

Важливо

47-річна американка Евін Дугас встановила світовий рекорд за об’ємом зачіски у стилі афро. Вона становить 25 см у висоту і 26 см у ширину. А окружність зачіски становить 1,65 м.

Про це повідомляє офіційний сайт Книги рекордів Гіннеса.

Зачіска Дугас вперше встановила світовий рекорд у 2010-му. Тоді її окружність була 1,32 м. У 2020-му рекорд перехопила Симона Вільямс, але Дугас повернула собі звання.

Евін розповідає, що відрощує волосся 24 роки. Каже, що вирішила бути “о-натюрель”, тобто максимально природною. Встановлювати рекорди від самого початку вона не збиралася.

aevin-dugas-and-her-largest-afro.jpg
Фото: guinnessworldrecords.com

Жінка пригадує, що колись давно відмовилася використовувати хімію для випрямлення волосся. І не шкодує, бо зараз проти тих засобів подали позов, оскільки вони викликають рак.

Однак зачіску у стилі афро Евін робить лише іноді, зазвичай обирає менш епатажну укладку.

“Люди по-різному реагують на моє афро. Дехто просто кричить із захопленням, хтось роздивляється, хтось підходить і ставить запитання, а хтось просто підходить і злегка смикає” – розповідає жінка.

“Я вивчила кілька слів, які використовую замість того, щоб бити людей за таке по руках. Я не буду повторювати ці слова зараз”, – додає вона.

Як повідомляло BitukMedia, дев’ятимісячний Данило Коваленко із Вінниці став рекордсменом України серед однолітків завдяки своїй незвичній зачісці. Його волосся відросло на довжину 20 см.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі