Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вже у квітні на харківській Салтівці запрацює кінотеатр, – Романчук

Важливо

На початку квітня у найбільш постраждалому в результаті війни районі Харкова – на Салтівці – знов запрацює кінотеатр. Він стане першим, з якого почнеться відновлення роботи кінотеатрів у постраждалих, вже деокупованих і тих, що будуть звільнені ЗСУ у майбутньому, територіях України.

Про це повідомив в інтерв’ю BitukMedia генеральний директор мережі кінотеатрів Multiplex Роман Романчук. За його словами, спочатку у кінотеатрі мережі Multiplex на Салтівці відкриють кілька залів. 

А от херсонцям доведеться ще зачекати. Романчук зізнається, що одразу після деокупації Херсона були позитивні сподівання на відкриття кінотеатрів у місті, але, на жаль, кількість обстрілів за останні три місяці саме по торгівельно-розважальному центру зросла, якщо порівнювати з часом в окупації. Тому з міркувань безпеки поки немає можливості відкрити кінотеатр у Херсоні.

Роман Романчук не приховує, що готовий швидко взятись до відновлення кінотеатрів мережі у Кримуу та в Донецьку, які раніше були втрачені через російсько-українську війну. А поки ведуться перемовини про відкриття кінотеатру в ТРЦ в Миколаєві. 

“З 7 кінотеатрів Multiplex, які більшою-меншою мірою постраждали за час війни, вдалось відновити вже 4 – повністю або частково. Наступний на черзі Харків, а там, прийде й час Запоріжжя та Маріуполя”, – каже Роман Романчук. 

А поки гендиректор мережі кінотеатрів передусім мріє якнайшвидше відновити роботу всієї команди, якій після 24 лютого 2022 року доводиться працювати “місцями та у деяких департаментах” в режимі неповного дня. Але з 935 співробітників мережі, які працювали у кінотеатрах до початку війни, нікого не було звільнено через скорочення, – наголошує Роман Романчук.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі