Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У відеогрі Microsoft Flight Simulator з’явилася можливість політати на АН-2

Важливо

В авіасимуляторі Microsoft Flight Simulator з’явилася цифрова копія біплана Ан-2. Покерувати літаком зможуть користувачі на платформах PC та Xbox. Літак у грі має три варіанти шасі.

Про це повідомили на Facebook-сторінці  ANTONOV Company.

АН-2 запустили у серійне виробництво у 1947 році на Київському авіазаводі. Це був перший мирний вітчизняний літак після Другої світової війни. Пізніше розробили десятки його модифікацій. Працював АН-2 навіть в умовах Арктики. Його можна використовувати на територіях, де немає злітної смуги та навіть доріг.

АН-2 зацікавив льотчиків-спортсменів та парашутистів, геологів та пожежників, агрономів та геологів, медиків, поштарів. Він лишається найбільшим у світі біпланом з поршневим двигуном. Загалом завод випустив понад 18 тис. літаків.

Microsoft Flight Simulator — серія цивільних авіасимуляторів від корпорації Microsoft. Він відрізняється досить реалістичної фізикою, а тому літаками доволі складно керувати.

Як повідомляло BitukMedia, компанія Microsoft випустила доповнення до відеогри Flight Simulator. Тепер гравці можуть спробувати себе в ролі пілота цифрової копії українського супер-літака “Мрія”. Це детальна копія справжнього літака, з ідентичним дизайном і навіть звуками мотора.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі