П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У Києві відбудеться перший офлайн забіг року – половину внесків передадуть захисникам Бахмута

Важливо

26 березня відбудеться перший офлайн забіг року – “День 396: Київська десятка Незламності”. Тобто учасники зможуть зібратися усі разом “наживо” в одному місці. Подія розрахована на любителів, які пробігають 3-5 км. Внески підуть на потреби  3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ.

Про це повідомляє ШоТам.

Для участі у забігові потрібно зареєструватися. Учасники мають зробити благодійні внески – 50% від суми витратять на придбання пікапу для  3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, яка захищає Бахмут.

26 березня – це 396 день повномасштабного російського вторгнення. Брати участь можна як офлайн, так і віртуально, зареєструвавшись із будь-якої точки земної кулі.

Забіг підготувала організація Run Ukraine, яка влаштовувала наймасштабніші спортивні заходи України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. 

Як повідомляло BitukMedia, другий рекорд Гіннеса зі стрибків зі скакалкою побив філіппінець Райан Алонзо. Він стрибнув через перехрещену скакалку 3731 раз. 35-річний спортсмен встановив рекорд у липні, а зараз отримав сертифікат Книги Гіннеса.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі