Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У 2024 році на Netflix вийде байопік про рок-групу Kiss

Важливо

Біографічний фільм про перші чотири роки існування рок-групи Kiss презентує  у 2024 році стрімінг Netflix. У процесі кастингу акторів на головні ролі задіяний Пол Стенлі – ритм-гітарист та вокаліст Kiss.

Про це повідомляє видання Rolling Stone.

Байопік отримає назву Shout It Out Loud (“Кричи голосніше”) — це посилання на однойменний сингл гурту, який вийшов у 1976 році в рамках альбому Destroyer. За словами менеджера Kiss Дока МакГі, фільм зосередиться на перших чотирьох роках існування гурту, який був заснований у Нью-Йорку в січні 1973 року. Режисером проекту виступить Хоакім Роннінг, відомий за фільмами “Кон-Тікі”, “Малефісента: Володарка пітьми” та “Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки”.

Макгі уточнив, що робота над фільмом тільки розпочалася, проте менеджер вже висловив своє захоплення майбутньою роботою з норвезьким режисером.

Акторський склад стрічки, а також подробиці про дату релізу поки що невідомі. У процесі кастингу акторів на головні ролі бере участь Пол Стенлі – ритм-гітарист та вокаліст Kiss. “Аби кастинг був точним з погляду віку, ми прослуховуємо акторів близько 20 років. Щиро кажучи, я не знаю багатьох акторів цього віку. Цікаво спостерігати, як хтось інший — чи то кастинг-директор, чи режисер — бачить мене та людину, яка може мене зіграти”.

Наразі гурт Kiss гастролює зі своїм прощальним туром — їхні останні концерти заплановані на 1 та 2 грудня у Madison Square Garden. “Kiss народилася у Нью-Йорку. На 23 вулиці. Півстоліття тому. Для нас честь закінчити тур у Madison Square Garden, через 10 кварталів та 50 років від того місця, де ми розпочинали”, — йшлося раніше у заяві групи.

Як розповідало раніше BitukMedia, Книга рекордів Гіннеса назвала ім’я найпопулярнішого артиста у світі. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі