Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Брати, які не знали про існування один одного, зустрілись через 85 років

Важливо

У Великій Британії 87-річний Аллен Свінбенк та його молодший на 2 роки брат Джон Робсон познайомились після 85 років розлуки. Єдинокровні родичі не знали про існування один одного.

Про це розповідає The Mirror.

Аллена з міста Гул, графство Іст-Райдінг-оф-Йоркшир, виховувала тільки мати. Коли йому було шість місяців, його батько пішов з сім’ї. “Мама ненавиділа мого батька, тож ми ніколи про нього не розмовляли. Він з’явився, коли мені було 26 років. Я трохи впізнав його, але він ніколи не казав, що у мене є брат”, — розповідає чоловік. “Я зустрічався з ним протягом останніх 20 років його життя, але це завжди було важко, тому що я був на боці мами”.

Єдинокровний брат Аллена, 85-річний Джон Робсон з шотландського міста Фрейзербург, ніколи не бачив їхнього батька і теж не підозрював про існування брата. Він виріс з дідусем і тітками неподалік Аллена, в графстві Іст-Райдінг-оф-Йоркшир. Після смерті дідуся 10-річний Джон повернувся до своєї мами та маленької зведеної сестри. У 36 років він переїхав до Шотландії, щоб працювати інженером на сільськогосподарському підприємстві. Там одружився, народив дітей. 

Родичі Джона свого часу переконали його, що батько загинув на війні. Однак, як з’ясувалося пізніше, він помер у віці 68 років – у 1980 році. Потрапивши в полон у Дюнкерку, чоловік п’ять років провів у німецькому таборі для військовополонених, а потім до самої пенсії працював водієм автобуса.  

Батько братів, Джон Спенс-Свінбенк (на фото) залишив своїх синів з питанням без відповіді – чому так сталось, що вони не знали про існування один одного.

На початку 2023 року внучці Джона Наташі вдалося знайти Аллена, коли вона досліджувала історію своєї родини. Вона зателефонувала чоловікові і повідомила, що той, швидше за все, є братом її дідуся. Після того, як Джон та Аллен дізнались про існування один одного, одразу домовились про зустріч. “Ми обнялися і трохи поплакали. Дивно, що це сталось… Останніми роками я почав шкодувати, що я не маю брата чи сестри, з якими можна було б чимось поділитися”, — каже Аллен.

Літні брати мають правнуків. Обох об’єднує любов до мотоциклів. Джон стверджує, що сусідка Аллена, побачивши їх разом, одразу помітила їхню схожість. “Нам доведеться багато надолужити. Це мрія, яка стала реальністю”, – каже старший брат.

Як розповідало раніше BitukMedia, жінка возз’єдналася з батьком після 20 років пошуків. Чоловік навіть не здогадувався про існування доньки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі