Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ідеальний Валентин: частина острова у формі серця виставлена на продаж (ВІДЕО)

Важливо

Частина унікального хорватського острова в Адріатичному морі, який туристи прозвали Острів кохання, виставлена на продаж. Острів Галешняк у каналі Пашман став відомий в лютому 2009 року, коли незадовго до дня св. Валентина користувачі програми Google Earth виявили, що за формою він нагадує відомий символ кохання — серце.

Про це повідомляє Reuters.

Незаселений острів Галешняк є одним із найбільш впізнаваних хорватських острівців. А тепер його частина його пропонується потенційним покупцям для забудови.

“На острові та навколо нього робиться понад мільйон фотографій на рік, і я вважаю, що його популярність справді висока”, — сказав Сільвестро Кардум, представник власника земельної ділянки, виставленої на продаж.

На острівці немає готелів, вілл або ресторанів. Але це не заважає багатьом знаменитостям на яхтах щоліта відвідувати Галешняк.

“Бейонсе святкувала свій 39-й день народження на острові, і вона буває там кілька днів або навіть тижнів щороку, Майкл Джордан був там минулого року, Джефф Безос також. У цьому районі не бракує знаменитостей”, — сказав Кардум.

“Острів має площу 142 тис.  квадратних метрів, і трохи більше 40 тис. квадратних метрів виставлено на продаж за ціною 13 мільйонів євро”, – сказав він, додавши, що потенційні покупці дзвонять щодня. За його словами, кошти від продажу будуть інвестовані в іншу локацію в місцевій громаді.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 27-річний Джеймс Сінклер живе на найвіддаленішому острові у світі – Південна Джорджія. Він належить до володінь Британської корони. Каже, в полярну експедицію його проводжали, наче на похоронах.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі