Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тарган з ім’ям колишнього: зоопарк пропонує сатисфакцію за донат (ВІДЕО)

Важливо

Спеціальне вітання до Дня святого Валентина для колишніх коханих пропонує зоопарк Сан-Антоніо (Техас). Кожен бажаючий можете назвати таргана на честь своєї колись коханої людини та згодувати комаху тварині. Вартість такої послуги незначна. Акція щороку користується популярністю.

Про це пише CNN.

Ви отримуєте сатисфакцію, зоопарк – годує тварин. Щорічний збір коштів Cry Me a Cockroach “підтримає прагнення зоопарку забезпечити майбутнє для дикої природи в Техасі та в усьому світі”, – йдеться на сайті зоопарку Сан-Антоніо.

За $10 зоопарк назве таргана на честь людини, яка розбила вам серце, і згодує вусаня тварині. От таке яскраве повідомлення про те, що ви більше не зацікавлені у стосунках з колишнім.

Його можуть назвати Зак, Рей або Адам, або будь-яким іншим ім’ям людини, яка вас зрадила. Фото – CNN/Luis2499/Adobe Stock

Якщо не таргана, то альтернативою стане овоч. Він і коштує менше – тільки  $5. Гризун дорожчий – $25.

Усі покупці отримають цифрову листівку до Дня святого Валентина, яка підтверджує їхню підтримку зоопарку. Вони також можуть надіслати своєму екс цифрову листівку до Дня святого Валентина і повідомити йому, що тарган (гризун або овоч) був названий на його честь і згодований тварині.

Якщо ж колишнє дурило особливо вперте (або вперта), за $150 надішлють персоналізоване відеоповідомлення – наочно продемонструють, як тварина пожирає його/її таргана, щура чи овоч.

Акцію проводять щорічно, і вона має успіх, розповів директор зоопарку Сайл Перес. Минулого року зоопарк отримав понад 8 тис. донатів з усіх 50 штатів та понад 30 різних країн. “Зараз ми на шляху до того, щоб побити торішній рекорд, а Зак, Рей і Адам поки що є найпоширенішими іменами”, – уточнив Перес.

Аби взяти участь, вам необхідно вказати ім’я свого колишнього онлайн до Дня святого Валентина.

Схожу акцію проводить також зоопарк Бронкса. Там комаху нікому не згодовують, але можна назвати таргана навіть на честь своєї другої половинки та придбати сумку та чашку з зображенням цієї комахи.

Як повідомляло раніше BitukMedia, австралієць Майкл зустрів британку Саванну в іспанській Барселоні. Певний час вони мали стосунки на відстані. Чоловік надіслав 40 “валентинок” і в кожній вказав якість, за яку кохає свою дівчину.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі