Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пообіцяв, що вона не буде самотня – військовий одружився із переселенкою

Важливо

Український військовий Олександр одружився із переселенкою із Донбасу Оленою. Пара п’ять років жила в Маріуполі, але їх розлучила війна.

Зворушливу історію розповідає Суспільне.

Олена переїхала із Донецька до Маріуполя у 2014 році. Олександр жив у Оріхові на Запоріжчині. 2017-го пара познайомилася, після чого чоловік переїхав до Маріуполя.

Відразу після початку повномасштабного вторгнення Олександр вступив у ТрО Маріуполя. Під час боїв за місто був неподалік від “Азовсталі”. Тим часом Олена з їхньою донькою Настею евакуювалася у Запорізьку область, зараз мешкають у селищі міського типу Новомиколаївка Запорізького району.

“Перші 3-4 дні ми підтримували зв’язок, а потім ми зовсім загубилися. Я не знала, де він, він не знав, де я з дочкою. Ми виживали… він виживав… “, – розповідає Олена.

Тепер пара офіційно оформила свої стосунки.

“Я їхав з Оріхівського напрямку, з Оріхова. В Запоріжжя приїхав, купив обручку і все, приїхав додому і одразу на вулиці зробив пропозицію. Я дав їй обіцянку, що після цього всього вона ніколи не буде одна, самотня, це найголовніше”, – розповідає Олександр.

Як повідомляло BitukMedia, Наталя та Ярослав Загроцькі із села Вишгородок на Тернопільщині виховують 13 дітей із інвалідністю із притулків. Дітям забезпечують екскурсії та реабілітацію. Також Наталя народила дівчинку, назвали Катериною.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі