Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Залужний віддав на ЗСУ $1 млн, які отримав у спадок

Важливо

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний задонатив ЗСУ $1 млн цього місяця. Гроші генерал отримав у спадок від американця українського походження Григорія Степанця.

Про це повідомляє New York Times.

“Генерал Валерій Залужний цього місяця пожертвував військовим 1 мільйон доларів зі спадку, який отримав від американця українського походження Григорія Степанця, повідомляє родина Степанців. У військовій прес-службі факт пожертви підтвердили”, – повідомляє американське видання.

Видання також наводить статистику про те, як українці допомагають армії. 22,3 млрд гривень за минулий рік пожертвували безпосередньо на армію підприємства та фізичні особи за даними НБУ. На гуманітарну допомогу внески склали 920 млн гривень. 24% усіх українців сказали, що жертвували гроші безпосередньо військовим під час війни.

Як повідомляло BitukMedia, подружжя Тараса і Любові Флисників та їхня донька Зоя із Тернополя розмальовують гільзи для допомоги військовим. Частину із них продають, а частину відправляють на фронт військовим. Виручені кошти також передають ЗСУ.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі