Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Волонтер із Маріуполя облаштував годівниці для тварин у Бахмуті

Важливо

Український волонтер маріуполець Михайло Пуришев разом із інціативою UAnimals облаштував на вулиці годівниці для безпритульних тварин. Так будуть підгодовувати тих, кого під час евакуації лишили господарі.

Про це в Instagram повідомило видання ШоТам.

Михайло – батько чотирьох дітей. У найгарячіших точках він допомагає українським військовим, цивільним та тваринам. Чоловік возив під обстрілами гуманітарну допомогу до рідного міста, а дорогою на “материк” евакуював цивільних.

Потім волонтер відвідував Київщину, Харківщину та Херсонщину після деокупації.

“Мета нашої команди – допомагати, тваринам у тому числі. Це та людяність і піклування про інших, на основі якої українці боронять і відновлюють нашу країну. Сьогодні ми облаштували годівничку для безпритульних тварин у Бахмуті. Не всі люди змогли вивезти своїх улюбленців, тому будемо підтримувати тварин разом”, – написав Михайло у себе на сторінці.

Як повідомляло BitukMedia, pодина вчителів із Запоріжчини Костянтин Швець та Світлана Бован проводять із дітьми онлайн-заняття за 20 км від лінії фронту. Будинок їхній пошкоджений, іноді під час занять доводиться видертися на дах, аби отримати гарний сигнал, але це педагогів не спиняє.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі