Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Оскар, Bitcoin, Зеленський і “нобелівка” – CNN оголосила передбачення

Важливо

Американська телерадіокомпанія CNN провела щорічне опитування серед своїх експертів щодо різних питань – від політики до кіно. Зокрема, американські політологи віддають Нобелівську премію миру у 2023 році Володимиру Зеленському.

Про це CNN повідомляє на своєму сайті.

Більшість експертів переконані, що президент України Володимир Зеленський отримає Нобелівську премію миру у 2023 році. Хоча є ті, хто віддали б її Джо Байдену чи навіть Ілону Маску – “за відновлення свободи мови у Twitter”.

Наступного року почнеться передвиборча гонка у США – вибори відбудуться 2024-го. Більшість експертів не розраховують на щось надзвичайне. Демократів представлятиме Джо Байден, а республіканців або Дональд Трамп, або Рон Десантіс. Десантіса, до речі, після виборів до парламенту називали набагато більш ймовірною кандидатурою.

Вартість одного Bitcoin експерти оцінюють в середньому у $20-30 тис., хоча є версія про $12 тис. і навіть $103 тис.

Щодо премії “Оскар”, думки експертів розділилися – оскільки вони не є кінокритиками і обирають фільм відповідно до свого ставлення до політики, БЛМ та просто особистісних вподобань. Більшість говорить, що це – “Топ Ґан: Меверік” – американський пригодницький бойовик із Томом Крузом.

Раніше у колонці для BitukMedia посол США в Німеччині за президентства Білла Клінтона Джеймс Бінденагель написав, що Україні потрібно створити міжнародний трибунал і в ньому доводити причетність володимира путіна і кремлівської верхівки до геноциду під час війни. Це переконає західне суспільство і доведе необхідність гарантій країнам-сусідам росії.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі