Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Leodar презентував конопляне масло, яке вразило відвідувачів виставки UZPRODEXPO

Важливо

Засновниця BitukMedia Інна Битюк відвідала престижну міжнародну виставку UZPRODEXPO у столиці Узбекистану Ташкенті. На заході презентували унікальне органічне конопляне масло торгової марки Leodar. Виробники кажуть, що олію із коноплі в древніх трактатах називають секретом довголіття.

Про це повідомляє сайт виробника Leodar.

Сировину для конопляного масла Leodar вирощують на полях агрокомплексу RS Success Agro в узбекистанському Хавасті Сирдар’їнської області. Це перше та єдине в Узбекистані підприємство, яке отримало ліцензію №1 від держави на вирощування, переробку, зберігання, транспортування та продаж продукції з технічних конопель.

RS Success Agro як біотехнологічний індустріальний агрокомплекс заснували Industrial Innovation Group – світовий лідер інтелектуальних та технологічних рішень та один із найбільших інвесторів в агросектор Узбекистану. У вирощування коноплі запровадили передові технології. Зерно збирає «розумна техніка». Після цього воно потрапляє у холодний прес. У результаті отримують смарагдову олію, яка зберігає максимум корисних сполук, необхідних для здоров’я людини. Зокрема, баланс жирних кислот Омега 3 і Омега 6 – 3:1, що відповідає рекомендаціям ВООЗ. Вони повністю засвоюються організмом людини.

«Leodar олія з конопель – корисний і високоякісний продукт, вироблений в Узбекистані. Він стрімко набирає шанувальників та популярність у всьому світі. У стародавніх трактатах саме конопляна олія описана як рецепт довголіття. Leodar олія з конопель – органічна, вирощена та оброблена без застосування хімії, має неповторний горіховий смак, а його відтінок нагадує дорогоцінне каміння», – зазначає Робія Ібрагімова, генеральний директор RS Success Agrо.

Leodar масло з конопель не містить психоактивної сполуки ТГК і пройшла сертифікацію для застосування в харчових цілях у престижних міжнародних лабораторіях Росії, США, Китаю, ОАЕ, Узбекистану, Німеччини, Швейцарії.

Особливістю упаковки є smart-етикетки із захисною голограмою та системою Track&Trace. На голограму наносять індивідуальну нумерацію за допомогою запатентованої системи I-MET. Зчитавши QR-код, можна відстежити долю пляшки починаючи від зернини.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі