Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“…поки смерть не розлучить нас”: 100-річне подружжя померло з різницею в 20 годин (ВІДЕО)

Важливо

100-річне подружжя зі штату Огайо (США), померло з різницею в 20 годині. Х’юберт і Джун Малікот прожили разом 79 років.

Про це повідомляє People.

За словами 76-річного сина покійних, Сема, після Дня подяки його мати Джун серйозно захворіла і потрапила до хоспісу. Як тільки Х’юберт відвідав дружину і побачив, що вона перебуває у важкому стані, його здоров’я теж почало стрімко погіршуватись. Чоловіка госпіталізували до того ж хоспісу і поклали в одну палату з дружиною.

Протягом кількох днів літні люди залишались непритомними. Чоловік помер ввечері 30 листопада, а його дружина приблизно за 20 годин – першого грудня. Сем впевнений, що причиною смерті його батька Х’юберта стали переживання через тяжкий стан Джун.

У подружжя Малікот залишилося троє дітей, семеро онуків та 11 правнуків. Пара одружилася 1943 року. За 79 років Джун і Х’юберт розлучалися лише одного разу, коли чоловік служив у армії. Крім того, вони жодного разу серйозно не сварилися. «Якщо виникають розбіжності, вам, можливо, краще піти на кілька хвилин. Потім ви повертаєтеся та змінюєте тему або вирішуєте проблему», – говорив Х’юберт. 

Чоловік стверджував, що не уявляє життя без своєї дружини. За словами доньки покійного подружжя, щовечора вони бажали один одному на добраніч, тримаючись за руки, а вранці були неймовірно раді знову побачити один одного.

Як повідомляло раніше BitukMedia, у США 58-річний чоловік потрапив в аварію на мотоциклі і втратив пам’ять. Забувши 30 років свого життя і дітей, він наново закохався у свою дружину і зробив їй пропозицію. “Я б ніколи не впорався без неї”, – каже Ендрю Маккензі про дружину Крісті.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі