Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Коту Степану знайшли роботу у Мінкульті

Важливо

Insta-блогер із аудиторією у 1,3 млн харківський кіт Степан став амбасадором проекту “Збережіть українську культуру”. Проект курує Міністерство культури та інформаційної політики. Він спрямований на збереження та відновлення українських пам’яток культури, які постраждали від російського вторгнення.

Про це МКІП повідомило у Facebook.

Можливо, це зображення в мультиплікаційному стилі (текст)

Проект “Збережіть українську культуру” презентували у серпні. Він спрямований на залучення благочинних внесків на відбудову історичних пам’яток України.

“З 24 лютого 2022 року понад 400 об’єктів матеріальної культурної спадщини в Україні було серйозно пошкоджено або знищено військами рф. Об’єкти Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО в Україні під загрозою знищення”, – йдеться на сайті проект.

“Пожертвуйте будь-яку посильну суму для себе суму на платформі MKIP Лінк у мене в профілі. Разом – ми можемо зберегти українську культуру”, – просить кіт Степан у своєму профілі у Instagram.

Раніше амбасадорами проекту стали гурт Kalush Orchestra та український реп-виконавець Володимир Самолюк (Skofka).

Як повідомляло раніше BitukMedia, yкраїнський кіт Степан пережив обстріли Харкова й згодом господарка вирішила вивезти його до Франції. Там з зіркою інтернету познайомилася співачка Тіна Кароль, яка гастролювала Європою з туром на підтримку українських військових. У вересні стало відомо, що кіт Степан повернувся в Україну.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі