П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Знайомтесь з Ван Гогом – пітбуль з одним вухом малює язиком (ВІДЕО)

Важливо

У США пес на ім’я Ван Гог провів свою першу виставку картин. Цей собака, так само як і всесвітньовідомий голландський художник, залишився без вуха і навчився малювати. От тільки в чотирилапого митця дуже своєрідна техніка живопису.

Про це розповідає Timesnow.

7-річний пітбуль раніше брав участь у собачих боях в Північній Кароліні. В ході одного з таких пес отримав травму вуха, через що його довелося ампутувати. Тварину забрали від жорстоких власників, і пес опинився у притулку. Саме там він і отримав прізвисько Ван Гог. Великий голландец теж був без вуха. От тільки то він сам собі так нашкодив – відрізав собі вухо. 

Що ж то за Ван Гог, який не малює? Працівники притулку вирішили перевірити художні здібності пітбуля. І виявилось, що виходить у новоявленого Ван Гога досить непогано. Пес “малює” з використанням унікальної “собачої” техніки.  Помічник (він же  доглядач) наносить мазки фарби на полотно та кладе його в поліетиленовий пакет. Останній штрих –  покрити пакет арахісовим маслом. Ван Гог із задоволенням злизує смаколик, а на полотні тим часом народжується шедевр. Собака пише картини своїм язиком!

Раніше малюнки одновухого пса були виставлені на художній виставці. То була спроба зібрати гроші на потреби притулку та знайти вихованцю новий дім. Однак на виставу прийшло лише двоє відвідувачів. 

Популярність і розголос прийшли до собачого Ван Гога згодом. Він навіть продав 30 картин по 40 доларів за кожну. Проте, на жаль, талановитий пес досі не знайшов нового власника. Проте після того, як новина про собаку-малюваку стала вірусною, притулок Happily Furever After Rescue отримує заявки на усиновлення Ван Гога з усього світу.

Як повідомляло раніше BitukMedia, у Великій Британії підліток проспав 542 ночі в наметі заради допомоги безпритульним собакам Румунії. За цей час Ешлі зібрав 10 тис. фунтів стерлінгів. Але плани в нього значно амбітніші. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі