Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Kalush Orchestra випустив нову пісню з польським репером Szpaku (ВІДЕО)

Важливо

Переможець Євробачення-2022 гурт Kalush випустив нову пісню та кліп спільно з польським репером Szpaku. Прем’єра відбулась на Ютуб-каналі гурту 4 листопада. Трек називається Nasze Domy.

“Коли твій дім у твоєму серці, він не перестає зігрівати душу. Як би далеко доля не заносила наші тіла, наші душі завжди живуть у будинках, де ми народилися, і ходять вулицями, що ведуть до наших шкіл. Кожен народ має свою історію. Польський і український народи пережили подібні часи боротьби. Тому ця пісня заснована на справжніх почуттях. Ми знаємо, що таке боротися за свій шматок землі, тому що ми не гості на цій планеті. Ми – господарі, які бажають, щоб світло тепла і спокою світило у вікні кожної оселі. Слава Україні!”, – йдеться в описі під відео.

За перші три години кліп Nasze Domy зібрав близько 55 тис. переглядів.

Як повідомляло раніше BitukMedia, український гурт, переможець “Євробачення-2022” Kalush Orchestra став амбасадором проєкту “Збережіть українську культуру”. Йдеться про ініціативу, спрямовану на залучення благодійних коштів для відбудови пам’яток культурної спадщини в Україні. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі