Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ніби Тіна, ніби Барбі – Mattel презентувала ще одну ляльку лімітованої серії

Важливо

Компанія Mattel випустила ляльку в образі співачки Тіни Тернер. Серія буде лімітована. Її реліз відбувся у рамках серії Barbie Signature, що присвячена діячам шоу-бізнесу.

Про це пише Reuters.

Лялька за подобою співачки випущена на згадку про сингл Тернер What’s Love Got to Do with It. Цьому хіту вже 40 років. У 2012 році пісню також включили до Зали слави премії.

Іграшка одягнена в елегантну чорну міні-сукню та джинсову куртку. Доповнюють образ ляльки ефектне намисто, сережки з перлами та туфлі-човники.

Згідно із заявою компанії, Барбі покликана наголосити на «неймовірному культурному впливі та спадщині виконавиці».

“Для мене велика честь вітати мою Барбі в групі жінок-новаторів, які вже представлені. А також познайомити більше дітей з моєю історією”, — зауважила 82-річна Тіна Тернер у своїй заяві.

Восьмиразова володарка “Греммі” мала величезний успіх наприкінці 1960-х і на початку 1970-х років, виступаючи зі своїм колишнім чоловіком Айком Тернером. Пара розлучилася в 1978 році після бурхливого шлюбу.

Тернер, яка народилася в штаті Теннессі, переїхала до Швейцарії в 1995 році, щоб приєднатися до свого партнера-продюсера німецького походження Ервіна Баха. У 2013 році вони взяли шлюб, і в квітні того ж року Тіна Тернер стала громадянкою цієї європейської країни.

Легендарна співачка припинила виступи після свого останнього туру, який завершився в 2009 році. Десять років потому вона відвідала прем’єру мюзиклу “Тіна Тернер” на Бродвеї, який розповідає про її життя та творчість.

Щодо ляльок, то раніше Mattel випустила Барбі у вигляді одного з образів Девіда Боуї. Її реліз присвячувався 50-річчю культового альбому Hunky Dory 1971 року. Лялька одягнена в копію одягу з відео на композицію Life on Mars?: блакитний костюм, сорочка в тонку смужку, краватка та туфлі на платформі. Образ доповнили яскравими блакитними тінями та яскравою зачіскою в стилі 70-х.

Як повідомляло раніше BitukMedia, з нагоди 96-го дня народження королеви Великої Британії Єлизавети ІІ та до 70-річчя її перебування на престолі, створили ляльку Барбі. Прототип британської королеви вбрали в один з найвідоміших образів Єлизавети ІІ. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі