Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Титул найстарішої собаки у світі поки вільний – 22-річна Пебблс пішла у засвіти

Важливо

У штаті Південна Кароліна (США) померла найстаріша собака у світі. Це той-фокстер’єр на ім’я Пебблс. Їй було 22. До свого наступного дня народження тваринка не дожила п’ять місяців.

Про це повідомляє офіційний сайт Книги рекордів Гіннеса.

Пебблс народилась 28 березня 2000 на Лонг-Айленді, штат Нью-Йорк. Її господарі Боббі та Джулі Грегорі розповідали, що планували завести великого собаку, але Пебблс їх підкорила.

За 22 роки життя той-фокстер’єр народила 32 цуценя від пса на прізвисько Роккі, також той-фокстер’єра. Він помер у віці 16 років.

Пебблс потрапила до Книги Рекордів Гіннеса у травні 2022 року. Обігнала попереднього рекордсмена — 21-річного пса породи чихуахуа. У квітні цього року він отримав звання найстарішого живого собаки.

Коли ЗМІ розповіли історію 21-річного чихуахуа з Флориди, господарі Пебблс з Південної Кароліни вирішили відновити справедливість, адже їхня улюблениця на цілий рік старша за попереднього рекордсмена.

Джулі пояснює секрет довголіття її улюблениці у великій кількості кохання та уваги, яку та отримувала протягом усього життя. У 2012 році собаку перевели на котячий корм, щоб вона споживала більше білка. І це також позитивно позначилось на її здоров’ї. Попри збалансоване харчування, господарі час від часу балували Пебблс смаколиками, наприклад, реберцями.

“Вона була компаньйоном, який буває раз у житті. Ми пишаємося тим, що вона була членом нашої родини”, – сказала Джулі і додала, що Пебблс любила літні прогулянки та слухати кантрі.

Як повідомляло раніше BitukMedia, Патрон, пес-розмінувальник Чернігівської ДСНС, відтепер буде директором департаменту комунікацій в UAnimals. Раніше волонтерив, а тепер обійме офіційну посаду.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі