Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Кукурудзяні Бонди всіх часів відзначають 60-річчя

Важливо

Ферма в передмісті Чикаго, яка може похвалитися “найбільшим у світі кукурудзяним лабіринтом”, відзначає 60-річчя всесвіту найвідомішого у світі вигаданого агента 007 Джеймса Бонда.

Про це повідомляє Reuters.

Складний лабіринт має понад 16 кілометрів стежок на 11 гектарах у Спрінг-Гроув, штат Іллінойс.

“Кожного року – інша тема”, – розповів Джордж Річардсон, співвласник “Ферми пригод Річардсона”. “Цього року ми відзначаємо 60-річчя Джеймса Бонда, ця тема нам дуже подобається».

З неба можна побачити “зелені” обличчя акторів, які в різні часи втілили на екрані образ агента 007 – Роджера Мура, Шона Коннері, Тімоті Далтона, Пірса Броснана і Деніела Крейга. А ще автомобіль Aston Martin і казино Монако.

За словами Річардсона, лабіринт створено за допомогою високотехнологічних кукурудзяних сівалок зі спеціальними відсіками та оснащених GPS. Коли трактор пересувається по полю, насіння кукурудзи висипають так, щоб створити візерунок лабіринту. Обраного дизайну дотримуються аж до дрібних деталей.

“Це досить складний процес”, – сказав фермер. “Але і дуже приємний. Бачити потім результат – то справді неймовірно”.

Великий лабіринт складається з чотирьох маленьких. Кожен має свої вхід і вихід, а також кілька контрольних точок, які направляють відвідувачів в міру просування. За словами власників лабіринту, кукурудзяна мандрівка буде не такою напруженою і ризикованою, як події у фільмах про Бонда.

Агента 007 вигадав письменник Ян Флемінг у 1953-му році, а 1962-го на екрани вийшла перша стрічка, що започаткувала “бондіану”. Загалом вже знято 25 фільмів про Бонда. Всі разом вони зібрали понад 7 млрд доларів. Творці лабіринту теж не проти поніжитись у променях слава Джеймса Бонда. Комерційної, звісно.

Як повідомляло раніше BitukMedia, британець Райан Хакетт вже протягом 25 років катається на американських гірках у парку розваг в місті Норберті (графство Пембрукшир). Він вже досягнув позначки у 6 тисяч поїздок.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі