П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Американець витратив 25 років на американські гірки: навіщо?

Важливо

Британець Райан Хакетт вже протягом 25 років катається на американських гірках у парку розваг в місті Норберті (графство Пембрукшир). Цьогоріч він досягнув позначки у 6 тисяч поїздок.

Про це повідомило BBC.

Чоловік захопився атракціоном Megafobia в Оквудському тематичному парку ще понад 25 років тому. Він розповів, що одного разу проїхався 21 раз на цих гірках протягом дня.

«Це смішно, я пам’ятаю, ніби це було лише вчора. З того часу я вирішив рахувати кожну поїздку. Я витратив стільки годин тут протягом років», ㅡ розповів Хакетт.

До своїх 5 тисяч поїздок чоловік наблизився ще у 2008 році. Але остання тисяча далася йому важко: «Це займає багацько часу, остання тисяча ㅡ це багато-багато часу».

Зокрема, досягти нового показника йому заважав коронавірус. На думку чоловіка, якби не пандемія, він міг би здійснити свою 6-тисячну поїздку набагато раніше. А протягом карантину дуже скучив за парком.

«Це втеча від реальності, це дві хвилини забуття всіх своїх турбот. Ти приїжджаєш сюди, катаєшся на цій крихітці та насолоджуєшся», ㅡ сказав він.

Директор парку розповів, що протягом останніх 18 місяців прогрес Хакетта був незначним, але чоловіка завжди раді приймати у себе.

Сам Хакетт розповів, що хоч за 6 тисяч поїздок вже знає досконально, що відбуватиметься на гірці, вони йому ніколи не набридали: «Неможливо зійти після поїздки без усмішки». Тепер він має нову ціль ㅡ 10 тисяч поїздок.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі