Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

За чотири роки Місяць виросте просто на Землі

Важливо

Емірати знов хочуть здивувати весь світ. Тут націлились на створення власного Місяця. Гігантська будівля у формі кулі зображатиме природний супутник Землі. Вартість проєкту Moon Dubai  – 5 млрд доларів.

Про це повідомляє Arabian Business.

Зараз проектуванням “Місяця” займається компанія Moon World Resorts Inc. з Канади. Термін будівництва унікального об’єкта — 4 роки. Він здійметься на висоту 224 метрів.

Очікується, що новий хмарочос-готель щорічно обслуговуватиме близько 10 млн туристів. Всередині штучного Місяця розташуються Sky Villas – три сотні апартаментів, розташованих всередині основних дискових будівель. Покупці цієї незвичайної житлоплощі стануть членами закритого елітного клубу власників “Місячної нерухомості”.

Фото – Moon World Resorts Inc.

Окрім квартир, усередині сфери розмістять спа-салон, оздоровчий центр, нічний клуб, лаунж-зону та внутрішній «місячний шатл». Деякі подробиці про проект розробники поки що тримають у таємниці.

Таким чином, можна стверджувати, що туристи в Дубаї вже зовсім скоро зможуть поєднати “космічний туризм”, шопінг та розваги.

Очікується, що місячна поверхня курорту, оточена так званою «місячною колонією», дозволить 2,5 мільйонам гостей щорічно відчути доступний космічний туризм на землі Дубая.

Вартість квитка на одноразове відвідування Moon Dubai поки не озвучують. Для порівняня помилуватися панорамою Дубая зі 125-го поверху “Бурдж Халіфи” можна за 42 долари. Це мінімальна вартість квитка на цей оглядовий майданчик.

Нагадаємо, в ОАЕ вже є найвища будівля у світі (“Бурдж Халіфа”, 828 метрів) та найбільше колесо огляду (“Око Дубая”, 250 метрів) 

Як повідомляло раніше BitukMedia, у китайському місті Чунцин побудували 180-метрів хмарочос “Танець світла”. Його називаються найбільш скрученим хмарочосом у світі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі