П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Порівнюють із нацистами – українка пояснила, чому німці розуміють росіян

Важливо

Німці порівнюють росіян із власним населенням, яке постраждало від нацистської пропаганди в часи Другої світової. Тому вони ставляться до жителів рф та російських військових зі співчуттям та розумінням.

Про це в інтерв’ю BitukMedia розповіла українська журналістка та волинкарка, яка зараз перебуває в Європі, Наталя Огієнко.

«Кажуть – «це все пропаганда. Німеччину теж усі тоді ненавиділи. Але люди були спантеличені й обмануті пропагандою». Німці ставляться до росіян із розумінням. Вважають, що народ хороший і добрий, просто нещасний, а путін поганий», – розповідає Наталя.

При тому, такі настрої характерні і для німців, які підтримують Україну і збирають для неї гуманітарну допомогу. Також німцям продовжує подобатися російська культура і російський фолк з балалайками в ушанках, за словами Наталі. Вони вважають, що музику і політику варто розділяти.

«За це немає сенсу на них навіть ображатися. Ми не маємо права «наїжджати» на неукраїнців, бо ніхто не відчуває так, як ми. Ми відчуваємо 100-відсоткову русофобію», – каже Наталя.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі