Четвер, 18 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Побила усі рекорди – бейсбольну картку продали за $12.6 млн

Важливо

Картку із зображення американського бейсболіста Мікі Ментла з його автографом продали на аукціоні Heritage за  $12,6 млн. Тепер вона є найдорожчим колекційним предметом у світі спорту.

Про це повідомляє CNN.

Бейсбольні картки – це популярний сувенір у США. Дана картка Мікі Ментла була випущена 1952 року. Вона коштує так дорого, оскільки чудово збереглася. Аукціон відбувся у цю неділю, 28 серпня.

Ментл грав за New York Yankees 17 років як аутфілдер і захисник і 1974 року був удостоєний опинитися у баскетбольній Залі слави.

Власник картки Ентоні Джордано купив її у 1991 за $50 тис. Каже – знав, що вона вартісна і завжди зберігав її обережно. Але ніколи не думав, що виручить за неї восьмизначну суму.

Тож картма Ментла побила рекорд рідкісної картки із зображенням бейсболіста Хонуса Вагнера, яку продали за $6.6 млн минулого року. І навіть рекорд футболки Дієго Марадони, яку продали за $9.3 млн у травні цього року.

Як повідомляло BitukMedia, 30 серпня Укрпошта випустить першу офіційну благодійну марку країни. Її “обличчям” стане Пес Патрон.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі