П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Незалежність – це частина нашої ДНК – опублікували зворушливе відео

Важливо

31 рік тому Україна проголосила свою Незалежність. За останні півроку мільйони українців осягнули, що значить відстоювати її. Мільйони на собі відчули переваги і складнощі «європейського вибору», перебуваючи у вимушеній еміграції в ЄС. Сотні тисяч близько пізнали смертельний «рускій мір». Всі ми, як ніколи, зрозуміли смак волі і свободи.

BitukMedia на каналі у YouTube опублікувало відео привітання із Днем Незалежності.

На зворушливому відео люди різного віку та професій розповідають, що для них Незалежність. Для когось це бути господарем на своїй землі, для інших – це право робити те, що хочеш.

«Незалежність – це вільне життя громадян, яке ми мусимо зараз захищати. Але для нас це важливо як повітря», – каже одна із респонденток.

«Українці – це незалежний народ. Із нашого ДНК неможливо це прибрати», –  відповідає інша.

На відео присутні багато дітей. Підростаюче покоління переконане, що День Незалежності – одне із найважливіших свят.

«Україна буде завжди незалежною!» – впевнений один із питаних хлопчиків. Ще один юний українець привітав усіх гаслом «Слава Україні!». А дівчинка в українському народному костюмі зворушливо та щиро заспівала гімн.

Раніше Про культ смерті і сили в російській літературі, нафталінові меми, альтернативу російським серіалам і потребу володимира путіна в українцях в ексклюзивному інтерв’ю BitukMedia розповіла письменниця і публічна інтелектуалка, лауреатка Шевченківської премії-2019 Оксана Забужко.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі