П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Танго смерті” – у кумедному кліпі про війну незвично гине путін

Важливо

Львівський гурт “Пиріг і Батіг” випустив кліп на свою авторську пісню “Танго смерті”. Відео поєднує відбірні меми про війну, кадри блискучої роботи ЗСУ, смішний дещо лайливий текст і класний львівський фолк.

Кліп розмістив на своєму каналі українознавчий проект Ukraїner.

“Один із небагатьох текстів, в якому ми не запікуватимемо слова, за які нас блокують у соцмережах”, – написали учасники проекту Ukraїner під відео. Зараз кліп набрав уже понад 13 тис. переглядів.

Гурт “Пиріг і Батіг” виник у Львові у 2020 році. Він грає фолк, модернізує твори Павла Тичини, Тараса Шевченка, Богдана-Ігоря Антонича, Василя Стуса та виконує авторські пісні.

“Палять, смалять москаля і їб*ше іздаля. Руки, ноги, всьо літає – то так кацапчик погибає”, – співає фронтмен гурт Мар’ян Пиріг. І приспів пісні – “Смерть загострила косу – не встига за ЗСУ”.

Його слова ілюструють меми про російський корабель, володимира путіна, “бавовну” в Криму і кадри реальних бойових дій. Є також уривки із відео, де українці голими руками зупиняють танки та мітингують проти окупації. Кліп закінчується карикатурно зображеною загибеллю президента рф.

Нагадаємо, що BitukMedia на каналі у YouTube опублікувало відео привітання із Днем Незалежності. На зворушливому відео люди різного віку та професій розповідають, що для них Незалежність. Для когось це бути господарем на своїй землі, для інших – це право робити те, що хочеш.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі