Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Військову лікарку зі Львова нагородили «Орденом Святого Пантелеймона»

Важливо

Полковник медичної служби, начальниця медичної частини Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Ольга Зачепа нагороджена «Орденом Святого Пантелеймона», «за самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні із російським агресором».

Про це повідомив голова Львівської регіональної ради «Ордену Святого Пантелеймона» Олег Дуда.

«Ольга Андріївна ще до повномасштабної війни працювала начальником відділення реанімації. Вона неймовірно сильна жінка і талановита професіоналка, яка виконує неймовірний масив роботи і робить це дуже добре», – розповідає  Дуда.

Церемонія з нагородження відбулася 9-го серпня  в Києві. Даний орден є найвищою громадською  відзнакою за професіоналізм та милосердя, яку вручають медичним працівникам.

За словами  Олега Дуди цього року через війну конкурс не проводився, як завжди. В ньому не змогли взяти участь медики з тимчасово окупованих територій. Тому було прийнято рішення від кожної області подати одного номінанта на нагороду.

Як раніше повідомляло BitukMedia, у Черкаському онкологічному диспансері відбулася трансплантація кісткового мозку дорослому пацієнту від неродинного донора. Таку процедуру в Україні провели вперше.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі