Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чернівецька дизайнерка одягнула Бейонсе для нового кліпу (фото)

Важливо

Дизайнерка з Чернівців Наталія Феднер одягнула  американську виконавицю Бейонсе для нового кліпу. Сексуальні металеві підтяжки до білизни Бейонсе вирішила використати у своєму новому кліпі Renaissance.

Про  це модельєрка повідомила у Instagram.

«Дякую, Бейонсе. Фото з «Відродження» Бейонсе. Одягненена у наш набір підв’язок із кристалами Swarovski та ланцюжком»,- написала Наталія Феднер.

Довгоочікуваний сьомий студійний альбом Бейонсе під назвою Renaissance вийшов 29 липня. У нього увійшло 16 пісень і він став першим сольним альбомом за останні 6 років. Останньою її успішною платівкою був альбом Lemonade, де вона розповіла про зради чоловіка Jay Z і за який отримала Греммі як «найкращий прогресивний R&B-альбом року».

Також на одному з кадрів у кліпі Бейонсе лежить на столі оголеною всього в одній чорній шубі з штучного хутра. Її груди заклеєні наліпками у вигляді сріблястих зірок, а на низу – крихітні трусики з металевими підтяжками та камінням Swarovski. Саме вони належать до українського бренду Natalia Fedner.

Нагадаємо, як раніше повідомляло BitukMedia  церемонію нагородження переможців премії Grammy перенесли з 31 січня на 3 квітня 2022 року. Причина такого рішення — поширення штаму коронавірусу «Омікрон».

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі