Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

$78 тис. заплатять тому, хто рік їстиме цукерки

Важливо

Канадський інтернет-магазин Candy Funhouse пропонує заплатити $78 тис. за рік людині на посаді «головного цукеркового співробітника». Обов’язки передбачають поїдання солодощів.

Про це повідомляє CNN.

Вакансія передбачає віддалену роботу. Співробітник має їсти різні солодощі – від шоколадних батончиків до жувальних цукерок і лакриці. Також в обов’язки входить проведення нарад і «всілякі розваги».  На роботу візьмуть особу від п’яти років (але батьки дитини мають дати згоду).

Вакансію розмістили у соцмережі LinkedIn у липні і на неї уже відгукнулося кілька тисяч кандидатів. Генеральний директор компанії Джамал Хеджазі каже, що не очікував такого напливу. Люди шлють відео і пропонують найняти їх на роботу цілими родинами, кажуть, що обов’язки поділять.

«Мій брат Мо заснував компанію у 2018-му, одною із перших найняв нашу маму, а я, молодша сестра і брат долучилися пізніше», – розповідає Джамал. Аби обійти конкурентів, таких як Mars і Аmazon, Candy Funhouse вирішили обрати «дивакуватий» асортимент, відмовитися від обов’язкового мінімального замовлення (продадуть навіть одну цукерку-льодяник) і зробити ставку на активне просування в соцмережах. У 2021-му заробили $15 млн. В цьому дуже допоміг карантин, який зробив популярними онлайн-замовлення.

Як повідомляло раніше BitukMedia, чилійська компанія Not Company SpA за допомогою штучного інтелекту намагається змінити рецепти своїх веганських бургерів. Причина – скорочення поставок соняшникової олії через збройну агресію росії проти України.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі