Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Знайшов час для весілля: Джонсон та його дружина Керрі зіграли весілля через рік після вінчання

Важливо

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відсвяткував пишне весілля з дружиною Керрі через рік після вінчання. Вечірка  відбулася 30 липня в розкішному особняку Дейлсфорд-Хаус, який належить спонсору Консервативної партії та другу Джонсона лорду Бамфорду.

Про це повідомило The Sun.

«Борис не міг відірвати від неї очей, як і багато людей, які там були», – йдеться у виданні.

Вечірка була влаштована в сільському стилі. На території маєтку встановили величезний білий намет, а також розкидали тюки сіна та поставили великі дерев’яні бочки, які мали такий вигляд, ніби виступали в ролі столів. Гостей пригощали південноафриканською вуличною їжею, яку описують як екологічно чисту, незважаючи на те, що гості прибували на Rolls Royce, Range Rover і навіть на гелікоптері.

Керрі Джонсон з’явилася на вечірці в орендованій сукні від Savannah Miller, вартість оренди якої за добу становить 25 фунтів стерлінгів. Вартість такої сукні для купівлі становить 3 500 фунтів стерлінгів, проте Керрі вирішила, що краще орендувати її на веб-сайті Wardrobe HQ.

Також  серед 150 або близько того гостей помічені однопартійці Джонсона.

Зазначимо, що свій весільний танець подружжя виконало під мелодію Sweet Caroline.

Як раніше повідомляло BitukMedia прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон, який іде у відставку, має намір у майбутньому повернутися на посаду.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі