П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Це неминуче – у Міноборони пообіцяли потопити Чорноморський флот РФ

Важливо

Заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов заявив, що Україна зможе потопити Чорноморський флот російської федерації. Для цього наші війська використають західне озброєння.

Про це Гаврилов заявив у інтерв’ю The Times.

Заступник міністра говорить, що знищення російських кораблів стане відплатою за те, що вони запускають по Україні ракети із Чорного моря і блокують вивезення зерна із нашої портів.

“Ми отримуємо протикорабельні засоби, і рано чи пізно ми націлимося на флот. Це неминуче, тому що ми маємо гарантувати безпеку нашому народу. Ми готові атакувати їх по всьому Чорному морю, якщо ми матимемо таку можливість”, — підкреслив Гаврилов.

Раніше представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький заявив, що Крим став військовим хабом росії і військова техніка в Криму та кораблі Чорноморського флоту РФ мають бути цілями України. Заяви співпали з заяви про поставку в Україну далекобійних припасів для HIMARS.

18 липня в Одеській ОВА повідомили про те, що росіяни передислокували значну кількість кораблів із Севастополя до Новоросійська.

Як повідомляло BitukMedia, успіх чи провал України у війні з росією буде успіхом або провалом для демократії і демократичних цінностей загалом, вважає колишня радниця американського президента Джорджа Буша-молодшого і дипломат Держдепу США з часів президентства Рональда Рейгана до 2017 року Дебра Кейган.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі