Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українцям спростили в’їзд в Ізраїль

Важливо

Громадянам України більше не потрібно отримувати попередні електронні дозволи від Міністерства внутрішніх справ Ізраїлю для в’їзду в цю країну.

Про це Посольство України в Державі Ізраїль повідомило у Facebook.

«Шановні співвітчизники! Інформуємо, що згідно з рішенням компетентних органів Ізраїлю 04.07.2022 скасовано вимогу на отримання попереднього дозволу від МВС Ізраїлю для в’їзду в країну. Таким чином, громадянам України та їхнім друзям, які їх запрошують в Ізраїль, більше не потрібно отримувати електронні дозволи», – йдеться в повідомленні.

Також, у посольстві звернули увагу, що це рішення стосується громадян України, які планують подорож до Ізраїлю з туристичною метою.

Крім того, для в’їзду в Ізраїль необхідно мати діючий закордонний паспорт. Громадянину України, який в’їжджає до Ізраїлю в рамках безвізового режиму, слід за допомогою документів обґрунтувати мету поїздки в аеропорту, оскільки повноваження щодо прийняття остаточного рішення стосовно допущення на територію Ізраїлю належать співробітнику прикордонної служби Держави Ізраїль.

Нагадаємо, як раніше повідомляло BitukMedia Україна та Ізраїль погодили двосторонню форму ветеринарного сертифіката на експорт жувальних предметів для домашніх тварин.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі