П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

«Україна – це сміливість» – креативна кампанія на підтримку українців

Важливо

«Україна – це сміливість» під таким девізом розпочалася внутрішня та міжнародна рекламна кампанія, мета якої розповісти та показати світу мужність та непереможність кожного українця.

За час війни свою сміливість показали не лише Збройні сили України, але й кожен мешканець нашої країни. Аби відзначити сміливість українського народу та показати її всьому світові, за підтримки Офісу Президента, Уряду та креативного агентства Banda стартувала рекламна кампанія #BRAVEUKRAINE.

«Коли почалася війна, світ давав нам три дні. Ми ж дали йому зрозуміти, що українці – це найсміливіша нація світу. Тепер весь світ знає, що сміливість – це бути Україною», – відзначили креативщики агентства Banda.

В рамках по всій Україні та країнах світу розміщені борди з фотографіями сміливих українців та арт-постери.

Матеріали у рамках кампанії вже з’явилися у Польщі, Німеччині, Італії, Австрії, Нідерландах, Великобританії, Канаді, Іспанії, Данії, Литві, Латвії, Естонії, Румунії, Болгарії, Швеції, Швейцарії, США та Норвегії.

Автори проєкту закликають ділитися створеними відео та фото матеріалами та «поширювати сміливість».

Про те, як українці дають відсіч російським нелюдам-окупантам, але навіть на війні залишаються людяними, вільними та щирими – дивіться у відео BitukMedia.  

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі