Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українська залізниця створила новий сайт про евакуаційні потяги

Важливо

«Укрзалізниця» запустила новий сайт, на якому буде надавати актуальну інформацію щодо міжнародних та евакуаційних маршрутів.

Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

На сайті представлять графік руху міжміських, приміських та евакуаційних рейсів. Також пасажири можуть дізнатися про рух міжнародних потягів.

«Укрзалізниця» буде надавати інформацію про черги на пунктах пропусків та правила перетину кордону. Крім цього, буде надаватися інформація про кількість евакуйованих українців у межах країни та за кордон. Посилання на сайт тут.

За словами прессекретаря компанії Анастасії Золотарьової, новий сайт створили для того, щоб діти з постраждалих міст змогли безпечно виїхати, а потім повернутися для відновлення України.

Як раніше повідомляло BitukMedia, у ніч проти 24 лютого президент росії володимир путін у відеозверненні заявив про початок «спеціальної військової операції» проти України. У низці українських міст прогриміли вибухи.

Перші удари окупанти завдали о 5 ранку по військовій інфраструктурі: аеродромах, центрах військового управління та складах ресурсів. В Україні запровадили воєнний стан. Більшість областей України та декілька міст окремими рішеннями ввели комендантську годину.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що президент Володимир Зеленський віддав наказ завдавати окупантам максимальних втрат.

У Генштабі повідомили про втрати російських окупантів з 24 лютого по 6 березня: понад 11 000 людей, 285 танків, 985 бойових броньованих машин, 109 артилерійських систем, 21 засіб ППО, 44 літаки, 48 гелікоптерів тощо. Дані уточнюються.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі