Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У Дубаї Україна представила безпілотник «СОКІЛ-300» та авіадвигун

Важливо

Українська експозиція розпочала роботу на Міжнародній виставці-конференції безпілотних систем UMEX 2022, що проходить у Дубаї.

Про це повідомили у пресслужбі Укроборонпрому.

“Відвідувачі Міжнародної виставки-конференції безпілотних систем UMEX 2022 (Unmanned Systems Exhibition and Conference) розпочали ознайомлення з українськими розробками у цій сфері”, – заявили там.

Під час заходу презентували розвідувально-ударний безпілотний авіаційний комплекс «СОКІЛ-300» Київського конструкторського бюро «Луч» та авіаційний двигун АІ-350 підприємства «Івченко-Прогрес».

Важливою складовою виставки UMEX 2022 є ділова програма, що дає можливості для обміну досвідом, проведення переговорів і досягнення певних угод.

Українська сторона провела зустрічі з представниками Генерального штабу збройних сил ОАЕ та представниками делегації ВПС Казахстану. Сторони обговорили співпрацю та перспективи взаємодії у сфері виробництва та використання безпілотних систем.

Також відбулася зустріч з представниками еміратського оборонного холдингу EDGE Group, під час якої обговорювався хід виконання поточних проєктів і перспективи розширення партнерства.


П’ята Міжнародна виставка-конференція безпілотних систем UMEX 2022 організована Національною компанією Абу-Дабі у співпраці з Міністерством оборони ОАЕ. Це – найбільша галузева подія, яка відбувається в Об’єднаних Арабських Еміратах з 2015 року.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі